Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Flag Counter

ТАБЕЛА

Свечано проглашење победника "Лиге будућих шампиона" за годишта 2003., 2004., 2005. и 2006. за сезону 2014/2015. биће одржано у Хали спортова у недељу 29. марта од 17-19ч.

У склопу програма и додела медаља и пехара, одиграће се ревијaлне утакмице поменутих екипа по годиштима, као и проглашење најбољих играча и голмана по годиштима.

Целу церемонију пропратиће и представници Градске управе који су и покровитељи Пројекта школског спорта, те се на тај начин и град Крушевац промовише као спортски град који афирмише омладину којој је једина алтернатива бављење спортом и здравим начином живота и образовање.

Позивамо пријатеље спорта да дођу и подрже церемонију проглашења победника "Лиге будућих шампиона".

Спортски поздрав,

Спортска телевизија Крушевац

 

KОНАЧНА ТАБЕЛА   (након одиграног 12. кола) 

 

 

Sponzor sportske opreme 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НАПОМЕНА:

- Свечана додела мeдаља и пехара, као и опреме ВИКТОР СПОРТ, који није одустао као спонзор (како су непримерено неки изјавили), биће организована за две недеље у Хали спортова у Крушевцу. У оквиру свечаности одиграће се и ревијалне утакмице учесника у свим категоријама. Термин ћемо накнадно објавити и доставити тренерима клубова.

- Неприхватљиве су изјаве Просокера да организатор није испоштовао пропозиције. Организатор је тражио да Просокер достави документацију којом доказује да је председник Просокера исплатио цео износ котизације, што до дана данашњег није учинио. Насупрот томе, дошли смо до информације којом демантујемо њихове тврдње, признаницом Клуба Читлук коју достављамо у прилогу, која доказује да се тај новац слио у џеп Просокера.


Ако председник Просокера има документ који доказује да ми нисмо у праву, нека га достави и ми ћемо га објавити и извинути се.

Просокер је имао екипе годишта 2003, 2004, 2005, 2006 као и 2006/1 за коју је износ котизације 50 % од званичне цене.

Математика је чиста, а питање је јасно: како је могуће да клуб учесник Просокер наплаћује котизацију од клуба Читлук, за учешће на турниру ЛБШ?

Спортски поздрав,

Спортска телевизија Крушевац