Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Flag Counter

РАСПОРЕД

РАСПОРЕД УТАКМИЦА  12.и 13. КОЛО ЛБШ

ХАЛА СПОРТОВА КРУШЕВАЦ

  

- - МОЛИМО, ПРОЧИТАЈТЕ СВЕ НАПОМЕНЕ ПАЖЉИВО !!!!!!!!!!!

- НАПОМЕНА 1 

УТАКМИЦЕ 12. И 13. КОЛА ИГРАЈУ СЕ 07. И 08 . МАРТА У ХАЛИ СПОРТОВА КРУШЕВАЦ, СА ПОЧЕТКОМ У 16:00 И ЗАВРШАВАЈУ СЕ У 22:00.

Хала спортова Крушевац је адекватно осветљена за велика такмичења и ЗАГРЕЈАНА по светским спортским стандардима. Свлачионице су простране те играчи из ње излазе већ загрејани за почетак утакмице, што знатно умањује могућност повреда младих играча, тј наше деце.

- НАПОМЕНА 2

1.Све екипе у задња два кола морају имати такмичарске књижице са овереним лекарским прегледом и овере од надлежног Савеза, како је и наглашено у пропозицијама који су добили сви учесници турнира.

2. Књижице се прегледају на захтев неке од екипа. Књижице прегледа делегат уз присуство заинтересованих екипа искључиво пре почетка утакмице како је и правилником предвиђено.

3. Екипе се могу споразумно договорити да не прегледају књижице и то усменим саопштењем делегата.

4.Недолазак неке од екипа региструје се резултатом 3:0, а евентуалне примедбе решава делегат истог дана.

- НАПОМЕНА 3

Све школе фудбала учеснице Лиге будућих шампиона које нису благовремено извршиле уплату котизације молимо да то учине до 07.03.2015. год, до 12:00, или ће у супротном школа фудбала која то не учини бити дисквалификована са такмичења.

ПОДСЕЋАЊА РАДИ, школа која је у највећем заостатку је ProSoccer, са неуплаћених 19.800,00 дин. Ако сте у међувремену извршили уплату молимо да нам доставите признаницу, како би смо исправили неспоразум.

- НАПОМЕНА 4

Након одиграног кола и формирања коначне табеле, у посебном термину биће организована церемонија проглашења победника, додела медаља и пехара. Такође, за првопласиране је генерални спонзор спортске опреме ВИКТОР СПОРТ обезбедио спортске комплете који ће том приликом бити додељени. Ми се овим путем захваљујемо ВИКТОР СПОРТУ у име учесника, а Спортска телевизија ће ту добру вољу Виктор Спорта наградити годишњом рекламном кампањом гратис, на истој.

Такође се захваљујемо Компанији ВМН Крстић на несебичној подршци и иницијативи за одржавање оваквог такмичења. Спортска телевизија је такође обезбедила за поменуту компанију, у 2015.год  prime-time термине као гест добре воље и захвалности, наравно уколико компанија за то има потребе. 

У мају месецу се одиграва велико финале ЛБШ на нивоу Београда и градова учесница, о чему ћете бити благовремено информисани. СРЕЋНО!

С ПОШТОВАЊЕМ,

СПОРТСКА ТЕЛЕВИЗИЈА И СОС КАНАЛ БЕОГРАД